Morcovi

Morcovi

 • SIRKANA F1

  SIRKANA F1

  Hibrid timpuriu, de la NUNHEMS, extrem de productiv, cu o rezistență foarte bună la crăpare sau rupere. Este recomandat pentru valorificarea în legături, procesare sau depozitare pe termen lung. Rădăcinile hibridului sunt cilindrice și lungi (20-25 de cm), avand o culoare portocalie, intensă.

 • BRILLYANCE F1

  BRILLYANCE F1

  Hibrid semitardivă, de la NUNHEMS, cu o calitate deosebită a rădăcinii și o culoare foarte atrăgătoare după spălare. Fructele sunt netede și uniforme, nu face guler verde și sunt rezistente la crăpare.

 • LAGUNA F1

  LAGUNA F1

  Hibrid extratimpurie, de la NUNHEMS, cu valorificare în legături, sau preambalat (procesare prin spălare) dar și pentru depozitare. Culoarea hibridului de morcovi Laguna F1 este una deosebit de atractivă, cu foliaj puternic, ce se pretează atat pentru legături, cat și pentru păstrare îndelungată.

 • BELGRADO F1

  BELGRADO F1

  Hibrid semitardivă, de la BEJO, foarte productivă de tip berlicum ce produce morcovi netezi, cilindrici și voluminoși de culoare atractivă, aparat foliar bine dezvoltat. Se pretează la producerea de morcovi jumbo (cu greutate de peste 300 grame).

 • BALTIMORE F1

  BALTIMORE F1

  Hibrid semitimpurie, de la BEJO, cu platicitate ecologică ridicată pletabil ambelor cicluri de producție. Produce morcovi cilindrici, netezi, bine definiți cu un apart foliar puternic, erect de culoare verde închis. Destinat consumului în stare proaspătă și industrializării.