Ceapă

Ceapă

 • OLOROSO F1

  OLOROSO F1

  Este un hibrid de ceapă de zi lungă, de la NUNHEMS, cu perioada de vegetație de la germinare de 110-115 zile. Este un hibrid nou cu capacitate bună de păstrare în depozit, până la 8 luni. Bulbii sunt colorați intens, tunica este bine aderentă permițând recoltarea mecanizată. Învelișul extern este foarte bun, de culoare arămiu închis.
  Uniformitatea este foarte bună, sub aspectul formei(rotundă) și mărimii. Procentul foarte mare de bulbi cu un singur centru, face ca acest hibrid să fie foarte adaptat pentru industria alimentară “fresh”.

 • CAMPERO F1

  CAMPERO F1

  Este un hibrid de ceapa timpuriu, de la NUNHEMS, foarte productiv. Hibridul de ceapa Campero F1 produce bulbi rotunzi, de foarte buna calitate, cu invelis de culoare aramiu inchis. Perioada de vegetatie de la germinare fiind intre 95-100 de zile.

 • BIRDIE F1

  BIRDIE F1

  Este un hibrid profesional de ceapa de zi lunga, de la BEJO, foarte productiv. Destinat depopzitării. Varietate cu sistem radicular foarte bine dezvoltat, foliaj erect, bulbi rotunzi cu tunică de culoare maro intens, intim atașată. Foarte bine adaptat climatului temperat-continental. Perioada de vegetație este 117 zile de la semănat. Norma de semănat este 1.000.000 semințe/ha.

 • TALON F1

  TALON F1

  Este un hibrid de ceapa aurie de zi scurta, de la BEJO, cu o capacitate buna de producție corelată cu depozitarea pe termen îndelungat. Tunica externa este foarte buna. Prezintă o calitate superioară a bulbului dată atat de forma, mărimea, uniformitatea sa cat și de culoarea atractivă. Perioada de vegetație este 100 zile de la semănat. Norma de semănat este 1.000.000 semințe/ha.

 • LEGEND F1

  LEGEND F1

  Este un hibrid semi-timpuriu de ceapă aurie de zi lungă, de la BEJO, foarte productiv. Este destinat depozitării, se poate păstra 8-9 luni. Legend se caracterizează prin uniformitatea de invidiat a bulbilor, atat ca mărime cat și ca formă, completată de o tunică perfect atașată. Perioada de vegetație este 117 zile de la semănat. Norma de semănat este 1.000.000 semințe/ha.

 • PESO F1

  PESO F1

  Este un hibrid de ceapă de zi lungă de tip american-spaniol, de la BEJO, foarte productiv. Produce bulbi îmbrăcați într-o tunică exterioară de culoare maro. Este destinat depozitării. Perioada de vegetatie este 116 zile de la semănat. Norma de semănat este 900.000 semințe/ha.